КОНТАКТИ

Tel: +359889406620
Email: office@bulgtende.com

АДРЕС

BULGARIA, VOYVODINOVO 4135
UL.OBORISHTE 20 (RM)

РАБОТИ С НАС

Изпратете автобиографията a
office@bulgtende.com

Създайте своя сметка

Въведете вашият имейл

ДА ЗАПАЗИТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

BULGTENDE Събития

Дневникът на BULGTENDE, цялата програма от събития, в които участвахме, тези, в които ще участваме, както и всички други дейности. Очакваме с нетърпение да отговорим на вашите въпроси, да обсъдим вашите мнения за предоставените ТЕНТИ и услуги. Свържете се с нас, за да ни кажете на кои дати бихте предпочели да присъствате на нашите срещи.

Панаир на Vaila.
08 Marzo 2017

Елате и ни посетете, ще ви покажем най-добрите ни продукти и особено НОВОСТИТЕ за следващия сезон!

Fiere di Vaila.
27 февруари 2015

Важна среща за сектора, която няма да пропуснем. Ние ще представим пълната гама аксесоари, за тенти и др. Ние ще покажем новите ПЕРГОЛИ E95, S110, M155 и ламелната Frangisole . Освен това ще има падащи тенти и рамена със специални нововъведения

Панаир на Vaila.
17 октомври 2012

5C Accessori ни поканиха да посетим техният щанд си в Щутгарт. Със сигурност ще дойдете на Made Expo в Милано, ще се възползвайте се , и посетете нашия щанд, ще ви предложим искрено посрещане и ще ви покажем последните ни новиности. Ние ще покажем новите ПЕРГОЛИ E95, S110, M155. Освен това ще има падащи тенти и рамена със специални нововъведения. Елате и вижте!

Панаир на Vaila.
28 Febbraio 2012

Важна среща на всички от бранша,където няма да отсъстваме.Ще представим цялата си гама от продукти и не само.Ние идваме!

Fiere di Vaila.
28 Febbraio 2011

Важна среща на всички от бранша,където няма да отсъстваме.Ще представим цялата си гама от продукти и не само.Ние идваме!

събитие

TOP